Wat maakt Slimmer Gezond zo uniek?

Veelvuldig onderzoek

Er is veelvuldig onderzoek gedaan naar de juiste combinatie van ingrediënten om het probleem te verhelpen.

Medisch onderbouwd

De supplementen zijn medisch onderbouwd door Prof. Dr. C.H.A. Wittens.

Natuurlijke ingrediënten

Er is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit.

Per klacht

De supplementen zijn ontwikkeld om veel voorkomende klachten bij de wortel aan te pakken. Hiervoor is onderzocht wat de samenstelling van ingrediënten is.

Biedt ondersteuning

De supplementen bieden ondersteuning aan je actieve leven.

Juiste verpakking

Het pakketje bestaat uit handige potjes die je overal naartoe kan meenemen.

ondersteunt de gezondheid bij een actief leven

In het hedendaagse leven is iedereen druk. Na het behalen van een doel legt men de lat steeds hoger en hoger. Bovendien wordt de agenda helemaal gevuld met onder meer werk, sociale verplichtingen en kinderen. Tijdens het nakomen van al deze afspraken zorgen we vooral voor anderen en gedurende dit proces vergeten we onszelf. Een goede gezondheid nastreven lijkt daardoor geregeld een onmogelijke opgave.

De oprichters van IQ Slimmer Gezond kampte met hetzelfde probleem; drukke ondernemers waarbij tussen de bedrijven door regelmatig een snelle, ongezonde hap genuttigd wordt. Daarnaast levert hun kantoorbaan weinig tot geen lichaamsactiviteit op. Maar ook zij willen lang, gezond en gelukkig leven. Om dit te bereiken hebben zij de handen ineen geslagen op zoek naar een oplossing die mensen met een actief leven kunnen ondersteunen.

De ingrediënten van de supplementen

Hierbij staat voorop dat zij alleen gebruik willen maken van natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten en de combinatie ervan moesten veelvuldig onderzocht worden. Deze samenstelling van ingrediënten en de werking ervan zijn medisch onderbouwd door Prof. Dr. C.H.A. Wittens. De supplementen van IQ zijn exact afgestemd op behoeftes in bepaalde levensfases en specifieke klachten.

Medische onderbouwing

Prof. Dr. C.H.A. Wittens is vaatchirurg en hoogleraar Veneuze Chirurgie. Hij heeft gewerkt in verschillende type ziekenhuizen, van zelfstandig behandelcentrum tot academisch ziekenhuis, en publiceerde eind 2016 zijn boek “De zorg is doodziek; een recept om onze ziekenhuizen beter te maken”.

Prof. Dr. C.H.A. Wittens

Prof. Dr. C.H.A. Wittens