liggend knuffelen

Verhoogd libido voor vrouwen

Als het bedtijd is kruip je na een lange werkdag eindelijk tegen je partner aan. Je lichaam zakt meteen weg in het matras en kussen je bent al bijna in dromenland. Maar je partner denkt daar anders over en probeert je te verleiden tot een vrijpartij. Je wijst hem af, want je bent moe en hebt gewoon géén zin in seks. Nu niet, maar eigenlijk al weken niet..

Laag libido

Bij mensen in een langdurige relatie is er vaker sprake van een lage sexdrive, vooral wanneer hormonale veranderingen zoals de overgang een rol gaan spelen. Seks is dan wel het laatste waar men aan denkt, vaak tot ergernis van de partner in kwestie. Maar seks moet uiteraard voor beide partijen leuk zijn. Als dit niet meer het geval is, is het belangrijk communicatie voorop te stellen en open te zijn met je partner.  

Gelukkiger in je relatie

Een laag libido is vaak het vervelendst voor de persoon die er géén last van heeft, maar heeft op lange termijn vaak negatieve gevolgen voor beide personen in de relatie. Gelukkig hoeft een laag libido niet te voortdurend te zijn en kun je deze op een natuurlijke manier verbeteren. Libifem is een fenegriekextract en een natuurlijke manier om het vrouwelijke geslachtshormoon estradiol te stimuleren en daarmee seksueel verlangen te ondersteunen.

Met behulp van IQ Verlangen, met onder andere Libifem en vitamine C, geef jij je lichaam een natuurlijke boost die de energie verbetert en het algehele libido verhoogd. Op die manier wordt seks weer leuk voor jullie allebei!

De waardering van slimmer-gezond.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 42 reviews.