Gezonde en kalme darmen

Klachten zoals pijn in de maag of buik, diarree, winderigheid, misselijkheid, een opgeblazen gevoel en/ of gerelateerde klachten ken jij maar al te goed. Het is niet alleen heel vervelend om last te hebben van je spijsvertering, maar kan een serieus obstakel worden in het dagelijks leven wanneer het vaak en zonder voorspelling optreed. Dus wat doe je er aan?

Aanhoudende of terugkerende maag- en darmklachten

Het spijsverteringskanaal loopt van mond tot anus en is opgebouwd uit verschillende organen, waaronder de slokdarm, maag en darmen. Ruim 1 op de 5 mensen in Nederland hebben regelmatig last van pijn en problemen in het maag-darmstelsel. Dit zijn ruim 3,4 miljoen mensen met regelmatige klachten. Omdat een gezond spijsverteringsstelsel direct effect heeft op de gemoedstoestand (en vice versa) is optimale gezondheid erg belangrijk.

Een gelukkig en gezonde darmflora

Alles wat je eet komt uiteindelijk bij de darmen terecht en heeft een positief of negatief effect op de darmflora. Een sterke immuniteit begint in de darmen en kan worden ondersteund met pre- en probiotica en goede bacteriën. Wanneer de darmflora niet in orde is, kan dit veel symptomen tot gevolg hebben en de kans op darmkanker vergroten.

Basis voor de algehele gezondheid

Omdat een gezond spijsverteringskanaal de basis is voor een gelukkig en gezond leven, is het belangrijk er goed voor te zorgen. IQ Spijsvertering is een voedingssupplement in poedervorm die de basis legt voor een gezonde darmflora, door de goede bacteriën te voorzien van wat ze nodig hebben. Dit bevordert onder andere het immuunsysteem en de stoelgang aanzienlijk.

Bekijk IQ Spijsvertering hier, want een goede basis voor een gezond spijsverteringsstelsel heb je zelf in de hand!

De waardering van slimmer-gezond.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 42 reviews.