vrouw met baby

Weg met zwangerschapskilo’s

De geboorte van je kindje is het mooiste wat je meemaakt. In negen maanden heb jij je kindje voelen leven, groeien en trappelen. Je lichaam is een wonderbaarlijk proces ondergaan en heeft zich volledig aangepast om deze groei mogelijk te maken. Je haalt je oude jeans een aantal weken na de bevalling vol goede moed weer uit de kast, maar.. ze passen niet meer. Wat nu?

De opbouw en de afbouw

Negen maanden heeft het geduurd om je lichaam op te bouwen voor de zwangerschap, dus is het logisch dat je dit extra gewicht niet binnen een paar weken weer kwijt bent. Een deel van dit gewicht valt onder andere te wijten aan het extra bloed en vocht dat je lichaam aan heeft gemaakt. Dit trekt vanzelf weer weg. Maar er blijft ook een deel over dat niet zo makkelijk zal verdwijnen en waar je actief mee aan de slag zal moeten gaan om kwijt te raken.

Het is echter belangrijk dat je zowel mentaal als fysiek sterk genoeg bent om te beginnen met afvallen en dat er geen borstvoeding meer gegeven wordt. Dit is extreem persoonsafhankelijk, luister dus ook vooral naar je eigenlijk lichaam en gevoel.

Je oude lichaam terug

Actief aan de slag met de zwangerschapskilo’s houdt voornamelijk in dat je bewust eet en minder calorieën binnenkrijgt dan je verbrand. Wacht hier echter mee tot je aangesterkt bent en je geen borstvoeding meer geeft. Je lichaam heeft de energie in het begin namelijk hard nodig voor jezelf en je baby. Wanneer je fysiek en mentaal toe bent te werken aan de zwangerschapskilo’s,

IQ Slank heeft de perfecte mix aan werkzame stoffen gecombineerd in één voedingssupplement zodat je effectief kunt afrekenen met je zwangerschapskilo’s en zo snel mogelijk weer in je favoriete jeans past!

Gerelateerde artikelen