mensen kijken naar vuurwerk

Slank het nieuwe jaar in

De feestdagen zijn geëindigd en je moet weer terug naar werk. In de ochtend wil je door de kou je bed niet uit en de avond lijkt al in de middag te vallen. Als je na de feestdagen weer op de weegschaal gaat staan, zie je duidelijk waar al die lekkere feestmaaltijden en nieuwjaar snacks gebleven zijn. Wat nu?

De waarheid van de winterkilo’s

Om één mythe meteen de wereld uit te helpen: je stofwisseling werkt niet trager in de winter. Integendeel, je lichaam werkt juist harder om je lichaamstemperatuur op peil te houden wat eerder resulteert in een snellere stofwisseling. Als je bent aangekomen in de winter heeft dit hoogstwaarschijnlijk te maken met een combinatie van een teveel aan calorieën en te weinig lichaamsbeweging. Maar zelfs als je wel netjes naar de sportschool bent gegaan, bepaald het voedsel dat je eet voor ruim 70% je gewicht. Alleen de sportschool werkt daarom niet.

Tijd voor een nieuwe start

De theoretische conclusie tot afvallen is heel simpel: minder calorieën binnenkrijgen dan dat je er op een dag gebruikt. In de praktijk weten we echter allemaal dat dit niet altijd meevalt. Gelukkig biedt moeder natuur uitkomst. Neem bijvoorbeeld de Garcinia Cambogiavrucht, een vrucht die het vetmetabolisme op een positieve manier beïnvloed. Maar ook witte thee staat bekend als effectief afvalmiddel. Het gebruiken van de juiste mix aan werkzame ingrediënten kan je flink ondersteunen in het proces van afvallen.

Wil je effectief resultaat behalen en die winterkilo’tjes er snel weer af hebben? Probeer IQ Slank ook eens samen met IQ Detox, een voedingssupplement op natuurlijke basis die je lichaam helpt ontgiften.

Gerelateerde artikelen

De waardering van slimmer-gezond.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 42 reviews.