vrouw aan het zonnen

Met beachbody op het strand

De zomer komt er weer aan. Een periode van zon, strand zee en vooral genieten. De korte broeken en jurkjes worden snel uit het achterste van de kast gehaald wanneer de temperatuur voor het eerst boven de 20°C schiet. Als je voor de zomer van plan bent nog wat kilo’s kwijt te raken, kun je maar beter snel beginnen!

Effectief afslanken

Effectief afvallen en daarbij slank blijven is voor veel mensen moeilijk. De sleutel tot afvallen is simpelweg het minder calorieën innemen dan wordt verbruikt door het lichaam. Makkelijker gezegd dan gedaan. Een tip om het goed vol te houden is niet te streng te zijn op jezelf! Als je probeert jezelf alles af te nemen wat niet goed voor je is, is de kans dat je helemaal opgeeft een stuk groter. Gun jezelf af en toe je favoriete snack, je verdient het.

Combineer een goed voedingspatroon met regelmatige beweging, het liefste minstens een half uur per dag. Als je een baan hebt waarbij je veel stilzit, probeer dan de fiets naar werk te nemen in plaats van de auto. Probeer elk halfuur even op te staan en rond te lopen, bijvoorbeeld om koffie of water te halen.

De beste mix voor het beste resultaat

Een gezond dieet kun je goed aanvullen met voedsel dat een gunstig effect heeft op de vetopslag, zoals de Garcinia Cambogia vrucht. Ook witte thee staat bekend als een zeer effectief natuurlijk afvalmiddel. Drink genoeg water, het liefste minstens twee liter per dag, want ook dit ondersteunt het afslank- en ontgiftingsproces in het lichaam. 

Net een paar kilo’s lichter voordat je je zwembroek of bikini weer van achter uit de kast haalt? IQ Slank ondersteunt jouw afslankproces door middel van uitsluitend natuurlijke ingrediënten!

Gerelateerde artikelen