Natuurlijke lustopwekker voor mannen

Wanneer het lichaam ouder wordt, gaat niet alles meer zo soepel en vlot als vroeger. Dit is onder andere te merken aan de seks. Seksuele lust neemt af en het krijgen en behouden van een erectie kan moeizamer verlopen. Dit is een gevoelig onderwerp waar veel taboe op rust, terwijl er wél iets aan te doen is.

Verlies van lustgevoelens

Het verliezen van lustgevoelens of het hebben van erectieproblemen komt vaker voor dan men denkt en treft mannen van alle leeftijden. De oorzaak kan zowel lichamelijk als mentaal zijn, maar ook een combinatie van beide. Onzekerheid, stress en verdriet kunnen rigoureuze effecten hebben op het seksleven en daarmee ook op de relatie. 

Testosteron afname bij de 40+ man

Vanaf de 30 jaar begint het testosteronniveau biologisch gezien geleidelijk af te nemen bij de man. Symptomen zijn verlies van lustgevoelens en erectieproblemen. Ook spiermassa neemt af, wat verlies van spiertonus en spierdefinitie tot gevolg heeft. Vanaf de 40-50 jaar beginnen deze symptomen merkbaarder te worden.

Een natuurlijke boost voor je sexdrive

Met het idee de potentie van de 40+ man te onderhouden en ondersteunen, is IQ Potentie tot stand gekomen. Het voedingssupplement bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten die de afbraak van spiermassa vertraagt en het vrije testosteron niveau bevordert, zonder hiervoor testosteron te hoeven slikken.

Bekijk IQ Potentie hier. Blaas je zelfvertrouwen en seksleven nieuw leven in!