baby met luier

De juiste aanvulling voor je lichaam na je zwangerschap

Na de zwangerschap begint er een nieuwe periode: de zorg voor je kindje. Door de roze wolk die het kleine wondertje met zich mee neemt kun je nog wel eens vergeten dat het ook erg belangrijk is om goed voor jezelf te blijven zorgen.

Zorg voor jezelf

Een gevarieerd dieet is belangrijk om tijdens de zwangerschap de juiste vitaminen en mineralen binnen te krijgen voor de groei en ontwikkeling van je kindje én voor je eigen lichaam. Maar ook na de bevalling is het erg belangrijk om goed voor jezelf te zorgen om herstel van het lichaam zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Zo ervaren veel jonge moeders extreme vermoeidheid, wat vaak te maken heeft met een ijzer tekort.

Het beste voor je lichaam

IJzer is een belangrijk onderdeel van rode bloedcellen die helpen bij de transport van zuurstof. De behoefte aan dit mineraal is na de bevalling vaak hoger. Daarnaast zijn magnesium en calcium belangrijk voor goede energielevels en bevorderen zij het herstel van het lichaam na de zwangerschap en dragen ze tevens bij aan een goede weerstand.

Herstel na de bevalling ondersteunen

Voldoende mineralen binnenkrijgen staat in verhouding met voldoende vitaminen binnenkrijgen. Zo bevordert vitamine C naast de weerstand en doorbloeding óók de opname van ijzer.

Door het voedingssupplement IQ Multivitamine te gebruiken na de zwangerschap, haal je de beste mix aan vitaminen en mineralen binnen waardoor herstel na de zwangerschap effectief wordt ondersteund.

Gerelateerde artikelen

De waardering van slimmer-gezond.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 42 reviews.