Man stopt met roken

Het nieuwe jaar in zonder sigaret

In de zomer met een peuk en een pilsje op het terras terwijl de zon warm op je gezicht schijnt. Misschien wel je favoriete moment om een sigaret te roken. Als het seizoen echter verandert en het koud en nat wordt buiten, is het niet zo leuk om naar buiten te moeten om je verslaving te voeden. Het nieuwe jaar is begonnen en stoppen met roken is nog steeds een populair en gezond voornemen. Doe je mee?

Gezond en geld besparend

Stoppen met roken wordt moeilijker des te langer en meer je rookt. Dit komt door zowel de lichamelijke als mentale verslaving die het met zich mee brengt en de ongunstige ontwenningsverschijnselen die gepaard gaan met het stoppen. Als het je echter lukt, bespaar je als gemiddelde roker ruim €2000 euro per jaar en verkleint de kans op talloze gezondheidsproblemen aanzienlijk per jaar.

Plan van aanpak

Uit Brits onderzoek blijkt dat ‘Cold Turkey’ (het van de ene op de andere dag stoppen) beter werkt dan afbouwen. Het is dan verstandig een vaste datum met jezelf af te spreken waarop je stopt, zoals bijvoorbeeld over twee weken, of aan het einde van de maand. Het gebruiken van nicotinepleisters of therapie blijken sterke hulpmiddelen te zijn om het stoppen te bevorderen.

Effectief en blijvend stoppen

Met of zonder hulpmiddel, stoppen moet je uiteindelijk toch echt zelf doen. IQ Slimmer Gezond helpt je graag bij dit lastige proces. IQ Bloedsomloop bevat namelijk uitsluitend natuurlijke ingrediënten waaronder witte paardenkastanje-extract, gemberwortel en kurkumawortel die de bloedsomloop verbeteren en ontstekingsremmend zijn.

Dit maakt IQ Bloedsomloop niet alleen bevorderend voor je gezondheid na het roken, maar ondersteund ook het stoppen door de ondersteunende werking op de bloedsomloop! Bekijk het product hier

De waardering van slimmer-gezond.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 42 reviews.